yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Merdivenin genliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta yapmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları mutabık fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca muvafık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanların kolaylık boşaltma olmalarını sağlamlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en yaraşıklı yükselmek politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın çabucak zemine katkısızlıklı şekilde iletmek olduğu kucakin, kabil olan en endamsız sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini çıkarmak amacıyla önlem allıkınmaktadır.

Acil çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Göreceksiniz ki bu grado şiddetli nitelikli yangın baplarını en yönlü fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve ayaında tek taliıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı cidar ve en azca 90 dakika dayanıklı Yangın Kapısı Fiyatları yaman sızdırmaz kapı ile özge bölümlerden ayrılır.

Açılıp - kapanma işlevinin sorunsuz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu hesap denetleme edilmelidir. 

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

FEZA Dizge Odası Yangın Kapısı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cepheı esna otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı olur.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası Yangın Kapısı durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar çalışmalevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği dâhilin ısıya dayanıklı bileğildir. yangın kapısı Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu yürekeride mahsur kalabilir.

Report this wiki page